CV Resume Assistant

CV tips van Microsoft met Artificial Intelligence

Wie in Word (Office 365) een CV maakt, krijgt daar binnenkort ook tips bij. Met hulp van LinkedIn. Dat moet dus plaatsvinden met Resume Assistent. Een nieuwe AI toepassing die nogal wat impact zal hebben!
boek factor k

Factor K: how to make knowledge work

Dit boek is interessant voor iedereen die meer wil weten over het inzetten van de productiefactor kennis en/of er concreet mee aan de slag wil.

FTM: Waar Informatiespecialisten wonen (en werken)

Het is een uitdaging voor mij als recruiter om goede mensen buiten de Randstad te vinden. En als die kanjer is gevonden, hoe krijg ik die persoon in beweging om te kiezen voor die mooiere functie? Hoe komt dat toch?

Nieuwe cursus Storytelling

"De beste communicatietraining die ik tot nu toe heb gehad'. Dat was slechts één van de vele lovende reacties van een deelnemer aan onze training Storyselling. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn of haar verhaal op een totaal andere en effectievere manier wil vertellen!"

4 Werktrends in de Informatiesector

De arbeidsmarkt voor Informatieprofessionals verandert. Aan de vraag- maar ook aanbodzijde. Waar gaat het heen, waar liggen de kansen. Lees het in mijn artikel.

Fris starten na je vakantie

Vakantietijd is de tijd voor een reset. Na de zomer (en de kerst) krijg ik altijd fors meer CV's toegestuurd. Je neemt dan afstand tot wat je doet, hebt gedaan en wat je zou willen doen! Dat betekent verandering.

Kerstdiner AIN: Storytelling wordt storyselling

Hatch helpt jouw verhaal beter voor het voetlicht te krijgen. Het gaat namelijk niet om kennis, het gaat om kunde. Hmmmm, hoe klinkt dat?

Past, Present and Future of Information Management

Het gebeurt niet zo vaak dat er een grootschalig Europees onderzoek…

'We're all in sales now.' Echt

Daniel H. Pink schreef het al in zijn boek: 'To sell is human'.…

Hoe zorg ik dat mijn CV gelezen wordt?

Gelezen in het Financieele Dagblad afgelopen weekend en uitermate…