Werkwijze

Hatch introduceert alleen kandidaten waar persoonlijk mee is gesproken. En dan niet alleen uit een telefoongesprek, maar waar mee aan tafel is gezeten. Onder het genot van een goed kop koffie of thee. Als je dus jouw CV opstuurt, volgt meestal een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek bij Hatch op kantoor in Voorthuizen. Want een CV is mooi, maar het gaat -zeker in dit vak- om “De Grote Drie”:

  1. of iemand het kan,
  2. of iemand wil en
  3. of hij of zij past.

Dat is niet altijd even eenvoudig te achterhalen. Gelukkig. Er wordt regelmatig een persoonlijkheidsanalyse ingezet, maar uiteindelijk moeten we elkaar in de ogen hebben gekeken. Pas dan kan een kandidaat worden geïntroduceerd.
Zo’n gesprek gaat bij voorkeur niet formeel, (tenzij je dat zelf graag wilt natuurlijk)  maar juist in een informeel gesprek waarbij ik graag hoor wat je de afgelopen tijd hebt gedaan, waarom en wat je graag zou willen doen.

Met wat geluk kan ik je direct introduceren bij een opdrachtgever, soms komt pas na enige tijd die ene ideale vacature voorbij. En ook dan weet ik je weer te vinden!